ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

SKROW WORKS    - Προετοιμασία για δραματικές σχολές

SKROW WORKShop

Υποκριτική - Αυτοσχεδιασμός - 

Τραγούδι - Κίνηση

Διάρκεια Προετοιμασίας:

10 εβδομάδες

Από αρχές Ιουλίου

μέχρι αρχές Οκτώβρη 

(20 μέρες κενο μέσα στον Αύγουστο)

                   

Κόστος:

300€ (δυνατότητα 2 δόσεων) 

Πληροφορίες/Εγγραφές:

2107235842

&

contact@skrowtheater.com

Το skrow εγκαινιάζει τα νέα του καλοκαιρινά ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ!

Το skrow προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους και νέες που επιθυμούν να σπουδάσουν υποκριτική να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές εξετάσεις  σε Δραματικές Σχολές του Υπουργείου Πολιτισμού, τη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου, του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Θεάτρου Τέχνης κλπ. 
Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε θεατρικούς μονολόγους, αυτοσχεδιασμό, ποίημα και τραγούδι.

Δημιούργησαμε ένα πακέτο 40 μαθημάτων που προσφέρει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία στον κάθε τομέα από επαγγελματίες του χώρου με μεγάλη εμπειρία.

 

 

Μιχάλης Συριόπουλος - Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας δραματικής σχολής σύγχρονο θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος με υποτροφία και του θεατρικού εργαστηρίου «Σοφούλη». 
Ως ηθοποιός τιμήθηκε φέτος με το βραβείο "Δημήτρης Χορν".

Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Βασίλη Μαυρογεωργίου, Γιάννη Μόσχο, Θωμά Μοσχόπουλο, Χριστίνα Χατζηβασιλείου, Τάσο Ράτζο, Πέμη Ζούνη, Σωτήρη Χατζάκη, Γιάννη Βούρο, Γλυκερία Καλαιτζή, Αναστασία Κουμίδου, Ισίδωρο Σιδέρη, Νίκο Βουδούρη, Έφη Δρόσου, Σοφία Καρακάντζα, Αντώνη Καλογρίδη, Γιάννη Ιορδανίδη στο skrow, το θέατρο Πόρτα, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Κ.Θ.Β.Ε. ,την πειραματική σκηνής της τέχνης, την ομάδα passatempo, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας κ.α. στις παραστάσεις «Η αρχή του Αρχιμήδη», «Η πόλη», «Καντίντ ή η αισιοδοξία», « Η Δίκη του Κ», «Αγγέλα», «Ο γλάρος», «Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων», «Η αρρώστια της νιότης», «Παραμύθια στο ασανσέρ», «Βυσσινόκηπος», «Ειρήνη», «Το όνειρο του σκιάχτρου», «Η όπερα του ζητιάνου», «Ορφέας vision», «Αθώοι ψεύτες», «Τρεις αδελφές», «Το σκλαβί», «Σ' εσάς που με ακούτε», «Αντιγόνη», «Ματωμένος γάμος», «Λεωφορείο ο πόθος».

Έχει σκηνοθετήσει - διασκευάσει τις παραστάσεις «Dybbuk», «Tα Χριστούγεννα του μπάρμπα Ιωσήφ», «Στον καθρέφτη του χρόνου ρέουν οι λέξεις διαυγής». Ως βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν διαλύονται ποτέ» (σκηνοθεσία Πέμη Ζούνη). Στην τηλεόραση έχει πάρει μέρος στις σειρές «Επιστροφή», «Εκδρομή» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη, «Μ+Μ» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιόυ και «Η αδερφή της αδερφής της αδερφής μου» σε σκηνοθεσία Κώστα Αρβανίτη.

Έχει διδάξει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό στο θεατρικό εργαστήρι ''ΛΟΓΕΙΟΝ'' (2011-2014) και στο «kyklos art studio» (2015) καθώς και στις δραματικές σχολές Ίασμος και Σύγχρονο θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Άννα Μιχελή - Βιογραφικό

Απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Ίασμος» Βασίλη Διαμαντόπουλου. Τελείωσε το μεταπτυχιακό της με διάκριση στη σκηνοθεσία θεάτρου (ΜΑ in Theatre Directing) στην East 15 Acting School του Λονδίνου.

Στην Αθήνα, έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις «Βινύλιο», στο θέατρο του Νέου Κόσμου (2018-19), «Ποιός είναι ο δόκτωρ Κόρτσακ;» του Ντ. Γκρέιγκ που ανέβηκε στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και στο θέατρο Πόρτα (συμπαραγωγή 2015-2016), «ή», των Ρ. Βέγκα και Ν. Μποφίλιου στο θέατρο 104 (2012-2013) καθώς και τις μουσικές παραστάσεις "Πρώτη Παράσταση",  "Φορεμένο αλλιώς" και "Λίγο πριν την αρχή" και του τραγουδιστή-ηθοποιού  Γιάννη Σουλάκη. Έχει εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης ως σκηνοθέτις και ως εισηγήτρια σε σεμινάρια θεάτρου και αυτοσχεδιασμού πάνω στη μέθοδο Laban.

Στο Λονδίνο, σκηνοθέτησε τις παραστάσεις:  «Paradigm», του Luke Μika, «The Caucasian chalk circle», του Bertolt Brecht και «I’m dying like a country», σε κείμενα βασισμένα σε devising του θιάσου με αφορμή το αφήγημα του Δ. Δημητριάδη «Πεθαίνω σα χώρα» και εργάστηκε σε παραγωγές κλασσικού αλλά και σωματικού θεάτρου ως βοηθός σκηνοθέτις με τους Mike Bradwell, Mark Bell κ.α. Ως βοηθός σκηνοθέτις στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με τους Θωμά Μοσχόπουλο, Ιω Βουλγαράκη, Αγγελική Κασόλα κ.α. στο Μέγαρο Μουσικής, το Εθνικό θέατρο, το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Φεστιβάλ Αθηνών, το θέατρο Πόρτα κ.α.

Από το 2014 έως το 2018 είχε αναλάβει το Συντονισμό της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του θεάτρου Πόρτα στο πλευρό του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Θωμά Μοσχόπουλου και της Ξένιας Καλογεροπούλου. 

Από το 2018 είναι υπεύθυνη του skrow theater, σε συνεργασία με τον Βασίλη Μαυρογεωργίου και τον Σεραφείμ Ράδη.

Τα τμήματα θα διαρκέσουν από αρχές Ιουλίου έως αρχές Αυγούστου και από αρχές Σεπτεμβρίου έως αρχές Οκτωβρίου, συνολικής διάρκειας 10 εβδομάδων και θα αποτελούνται από 6 έως 10 άτομα.

Οι μαθητές θα παρακολουθούν 4 μαθήματα την εβδομάδα και συγκεκριμένα 2 μαθήματα υποκριτικής, 1 μάθημα αυτοσχεδιασμού, 1 μάθημα τραγουδιού ή 1 μάθημα κίνησης εναλλάξ.

 

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Μιχαλής Συριόπουλος - Υποκριτική 

Μαρία Φιλίνη - Υποκριτική 

Άννα Μιχελή - Αυτοσχεδιασμός

Δημήτρης Τάσαινας - Τραγούδι

Πάρης Μαντόπουλος - Κίνηση

 

 

 

Μαρία Φιλίνη​ - Βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή τέχνης της Νέλλης Καρρά.

Έχει συνεργαστεί σαν ηθοποιός με τους σκηνοθέτες: Βασίλη Μαυρογεωργίου, blitz theater group, Θωμά Μοσχόπουλο, Βίκυ Γεωργιάδου, Θέμελη Γλυνάτση, Γιάννη Νταλιάνη, Ιλειάνα Δημάδη, ομάδα Ντουθ.

Στο σινεμά έχει συνεργαστεί σαν ηθοποιός με τους σκηνοθέτες: Κύρο Παπαβασιλείου στην ταινία Το δωμάτιο του Κάφκα, Γιώργο Ζώη στην ταινία Ιnteruption, Σύλλα Τζουμέρκα στις ταινίες Α blast - βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης στις Νύχτες Πρεμιέρας, 2015 και Το θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών (post-production), Νίκο Labôt στην ταινία Η δουλειά της (post-production), Ελίνα Ψύκου στην ταινία Ο Γιος της Σοφίας και Stella Kiriakopoulos στην ταινία Το ρύζι (post production).

Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις: 

Η ιστορία της αυτοθυσίας / skrow theater group, Μέχρι τώρα και Τις γυναίκες έντυσε το Εθνικό Θέατρο μαζί με την Βάσια Ατταριάν.

Έχει γράψει μαζί με τον Βασίλη Μαυρογεωργιόυ το έργο Μόνο την Αλήθεια. Είναι ιδρυτικό μέλος του skrow theater group.

Δημήτρης Τάσαινας - Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και ξεκίνησε σπουδές κλασσικής κιθάρας σε ηλικία 8 χρονών.
To 2010 ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών πάνω στο μουσικό ιδίωμα της Jazz και του αυτοσχεδιασμού, στο Τμήμα Jazz του Ωδείου Αthenaum, ενώ παράλληλα ξεκίνησε σπουδές ηλεκτρικής κιθάρας. Έχει επίσης παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων φωνητικής στα μουσικά είδη, jazz, soul, rhythm n’ blues, όπως και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Από το 2010 παραδίδει μαθήματα φωνητικής, θεωρίας, μουσικών συνόλων μοντέρνας μουσικής στο Σύγχρονο Καλλιτεχνικό Εργαστήριο "Το Σπίρτο" όπως και εκπαιδευτικά μουσικά προγράμματα σε σχολεία, Δήμους και πολιτιστικούς φορείς.

Έχει συμμετάσχει στα μουσικά σχήματα ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ, MIYAGI’S DREAM, COLD FEET PROJEΚT, VOICESINGS, ΤΗΕ SΟUL VIBRATORS κ.α. Ασχολείται με τη μελοποίηση και γραφή δικών του τραγουδιών, αλλά και με την σύνθεση – επιμέλεια μουσικής για θέατρο, κινηματογράφο, χορό: “Υπερπαραγωγή” (ομάδα Lemurius- Φεστιβάλ Αθηνών 2011- Φεστιβάλ Χορού 2012), "Μe On Top" (Aρτεμις Λαμπίρη, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, 2015), "Ο Ανύπαρκτος Ιππότης", "Το Κάτι σαν Κομμάτι", "Ο Ονειροφάγος" - “Πατατατί” , "Κι εμεις καλύτερα", (Θεατρική ομάδα ΝΤΟΥΘ, 2012-2019) Θέατρο 104-Skrow Theater, Μουσική Βιβλιοθήκη Μεγάρου Μουσικής), "Μια Τεράστια Έκρηξη"- "Τα μάτια του έρωτα” (Βασίλης Μαυρογεωργίου- Skrow Theater Group, 2017-2018), «Οι Λουόμενες» (Κατερίνα Μαυρογεώργη, 2019), “Ο Ανόητος στο Λόφο” -μικρού μήκους, Άλκη Πολίτη, 2012-2013) κ.α.

Πάρης Μαντόπουλος - Βιογραφικό

Έχει σπουδάσει χορό και υποκριτική με τον Steve Paxton (developer of Contact Improvisation) Peter Ryan (Master of arts), χορευτικό αυτοσχεδιασμό με την Α. Λύρα,  κλασικό μπαλέτο με τον Δ. Καμινάρη, και παραδοσιακούς χορούς με τον Ηλία Δήμα (ΤΕΦΦΑ).  Είναι κάτοχος του Bachelor of Performing Arts του Queen Margaret University Edinburgh με διάκριση και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «ΑΡΧΗ» της Νέλλης Καρρά. Eχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ χορού και θεάτρου στην Ελλάδα, Αμερική, Καναδά, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ρουμανία, Ισραήλ, Ρωσία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Κούβα σε παραστάσεις όπως : «Δάφνης και Χλόη», «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», «Brahms», «Αντιγόνη» κ.α. σε χορογραφίες – σκηνοθεσία Peter Ryan, Α.Λύρα, καθώς και σε παραστάσεις της Λυρικής σκηνής και του Μεγάρου μουσικής (Λούλου, Κάρμεν, Νάνος, Πρωτομάστορας, Ναμπούκο κ.α.) σαν χορευτής. Έχει χορέψει, χορογραφήσει (και σκηνές ξιφασκίας και πάλης με όπλα) και σκηνοθετήσει περίπου 20 θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις στην Αθήνα και σε ΔΗΠΕΘΕ. Έχει πάρει μέρος ως ηθοποιός στις θεατρικές παραστάσεις «Cut it out», «Πρόβα Στρίνμπεργκ», «Άγρια δύση», η «Δύναμη του Σκοταδιού»,oι «Άγριοι» και στις κινηματογραφικές ταινίες «Peppermint» (χορογραφίες) και «Πάμπτωχοι Α.Ε.». Είναι δάσκαλος παραδοσιακών, λαϊκών και λατινοαμερικάνικων χορών. Τέλος διδάσκει το μάθημα «Contact Improvisation Technique Dance & Theatre » σε Δραματικές σχολές και σε σχολές χορού.

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
skrow theater  Αρχελάου 5, Παγκράτι, ΤΚ 11635, Αθήνα  T: 210 7235 842   Ε: contact@skrowtheater.com
©2018 by Skrow Theatre | created by Designature | design by mavragidia